29 Kasım 2010 Pazartesi

Bugun ne ogrendim...

Iyilikten bok dogar....
Asik olmadan ne sarkinin bir anlami ne de hayatin bir ritmi var...
Kafan cakir iken araba surme, hadi surdun hayvansin arbaya 8-9 kisi alma...
Spor guzel sey...
Para boktanbisey...
Kiz cinsi nadide bisey (iyiki varsiniz)...


Iyi uykular....

28 Kasım 2010 Pazar

Ölüm bizi ilgilendirmez, var olduğum sürece ölüm ortada yok, ölüm geldiği anda da biz ortada yokuz. (Epikuros)

Ölümden korkan bu insanlık, bu korkuyu bile egoist nedenlerden yaşıyor. "O ölürse ben onu bir daha göremicem ki." korkusudur tamamen bir yakınımızın ölümünden korkma teması. Hadi bir nebzede olsa kendi ölümünden korkmam ve bunu egoistce olması tabiki daha mantıklı ama asla ölen biri arkasından "iyi insandı, çok yazık oldu diye ağlayana." inanmamalı. Aklında alt metin o anda, "Hayatımın bir parçası daha, telafisizce gitti." cümlesidir. Ölüme bile egoistce üzülen insan doğasındanda, dünya barışı beklememmeli en azından dünya güzellerine sesleniyorum...

Anlamazdım,,, Anlamazdım

Arkadaş anlamadığım ve şu anda anlamama durumumun nüksettiği bir konu var ki bu geçmişte gönül yarası almiş ve hiçbir kıza gönül veremeyen yanlız, karizmatik, ıssız erkek modeli. Bu model kız tayfası tarafından sonsuz derecede çekici bulunurken ve erkek tayfası tarafından da özenilen rol model kabul edilirken, bu tür canlıya başka bir yönden bakıldığında aslıda tersine acınacak bir adam olduğu gerçeği gözden kaçıyor. Şimdi genelden özele gelelim. Bir erkeğin eli (eli olmasa bile aklı) zamanının büyük kısmında neresindedir? Zikinde. İşte orasında olma aksiyonuna ayırdığı zaman ne ile doğru orantılı? Abazalıkla. Peki bu ıssız ve kızsız adam modelinde o zaman el sürekli orda olmaz mı? Olur (bariz). Bu durumda bu model adam aslında son derece mastürbatör ve sivilce katsayısı yüksek, almancası belli bir düzeye gelmiş bir arkadaş olmaz mı? Peki nerde bu türün karizması... Oradaysa artık o sizim bileceğiniz iş :) (Yanıtlara verilen cevaplar isveçli bilim adamlarının 100 erkek üzerindeki testlerine dayanmaktadır.)

Photoshop Hayat....

Photoshop hayat... Nasıl bir hayat?
Günün bu saastinde durdum ve düşündüm. (Hadi ordan dediğini duyar gibiyim.) Garip hayut bu hayat. İnsanın içini insanca sömüren, sömürdükçe sömürülene kendini sevdiren, parasını attığın fakat üzerini geri alamadığın otomat makinelere benziyen, sanal olan ve bi o kadar yanal olan, tam yuvarlar bile olmayan ama çıkıntısıda olmayan bişey bu yaaahuuut.

Bu gün yaklaşan vizem için deliler gibi ders çalışıyodum ki (yaklaşık iki haftadır olduğu gibi) "Oğlum sen ne bokuma bu kadar kendini yoruyorsun. Kime, niye?". "İyi bir yaşam için" dedim bu güzüde soruya yanıt olarak. Sonra içimdeki ses "Hasçççktir ordan, sen ne anlıyosun ki iyi yaşamdan"."Yaa, işte iyi bir aile, iş, sağlık falan" dedim, "Bunlar için iyi çalışmalı geleceği güvene almalı.". Bi küfür daha geldi (ki içimdeki sesin ağzı fena bozuktur iyiki ona çekmemişim.""Şuna sen bol para, karı kız, isim, otorite, ego tatminiyeti için desene" dedi hırçın bir sesle. "Gelecek garantisiymiş, hangi geleceğin garantisi.". Valla sus pus kaldım yanıt veremedim.

"Aaa, o ayakkabı olmamış siyahını giy, yok o saç olamamış bi şölele, yok göbeklisin erit (karı kız beyenmez), üstünden lakost, elinden macOS düşürme" falan filan. Şekilci toplumun bize dayatılanlarla şekillediği bu düzende, renkler ve zevkler eski değerini yitirdi ve bizide bitirdi.

Okulda bir geziyorum, herkes aynı arkadaş, seri imalattan çıkma gibi. Bir kız topluluğunun hepsi siyah tayt, altına ugggggg, ve en üste erkeksi paçavralar giyer mi ve bunu moda zanneder mi? OLuyor valla. (Söylemedende geçemicem, bide taytı giyip kaba eti açıkta bırakanlar var. Arkadaş ben senin Burger den yağlanmış, arasına tayt kaçmış kıçını görmek zorunda mıyım? Ama güzeline lafım yok :)) Hatun kısmısına önerim uggg ve tayt giymeyin yaaaaakkkkııııışşşşşmıııııyyooorrr.

(Bu arada ilk post konudan konuya oldu kusura kalma, ama kafam bozuk tek konuda birleşmedi aklımın yolları.)