27 Haziran 2011 Pazartesi

Aforizmalamalar, hemide bol tukuruklu....No.1092

->Hic bi insan gorup, onun sizi daha once gormus oldugunu dusundunuz mu?

->Insan oldugunuzu ilk kac yasinda anladiniz.

->Trip yasta degil kastadir.

Nefret listesi no.3 "Facebook"


-> Bir tatile cikip, tatil boyunca surekli maximum, ultimum, mega, sega eglenmis havasiyla face e foto koyup altini yorumlar ile dolduran ergen kafa,,,

->Face'i kiz tavlama araci olarak goren ve kullanan yonja dan kalma zihniyet.

->Sahte, karsi cins hesabi acip, kendi cinsinin tacizinden zevk alan tihniyet.

->Iliskisini face'de yasayip, bu duruma 3. 5. 10. tekilleri ve hatta cogullari katan zihn-i siniriyet.

->Soglemek istedigini yuze degilde, dolayli olarak face'e soylemeye kalkan olgunlasmamis karakteriyet.

->O like benim su like senin dolasan laykiyet.

-> Gunun 28 saatini face de geciren, zaman fakiri sahsiyet.Yaziktir yav zamanina. Gez, toz, hayata gir. Hayat disarda, gercek havada, gercek suda, gercek yagmur camurda. Kirlenmek Guzeldir... OMOooo...
...

23 Haziran 2011 Perşembe

Dikene batan video No.9... "Yok boyle mac sonu ve spiker!"

Spikerin mac sonu kahkahalara dikkat. Adamin macin anlatirken neler yaptigi hakkinda soru isaretleri var kafamda.

17 Haziran 2011 Cuma

Erogol nefret listesi no.2



-> Sadece facebookta arkadas olan her seye yorum morum yazan fakat normalde gorunce yuzunu ceviren insan. "Senden tiksiniyorum !" veya tersini yapan da buna dahil :P

->Kendi anlattigi boktan seyi buyuk bir dikkatle dinlemeye zorlayan fakat senin anlattigini "Hiii, evet, hihi" seklinde dinleyen sinir bozucu mahlukat. Bu tarz adam bir konudaki sevkini de kirma konusunda birebirdir.

->Kitap okumayan halktan dem vurup, konuyu "Aman bende su kadar, bu kadar kitap okudum" a getirip karsimda ego tatmini yasayan insan.

->Kitap acik finalede, gecen sene, yil botunca kitaba aldigim notlari teker teker bir silgi bitirene kadar yanimda silmek icin ugrasan badem biyikli ders asistani.

-> Kizini "Benim oglan muhendis" diyen aileye veren babalar. Onlarin uyuzunden muhendis olduk :P

un-limited edition Twitter...

Haberturke cikmis bir AKP millet vekili, anayasanin degistirilemez maddelerinin vakt-i zamanin politikacilarin duzenlenmis olmasinin, demokratik olup olmadigini sorguluyor. Geldigimiz hale bak. O insanlar olmasaydi sen halen 10. Vahdettinin kaba etine muhtactin be gariban. Hatine mi senin o insanlari elestirmek kendi zih-i ezik kafanla.

15 Haziran 2011 Çarşamba

Dikene batan videolar No.967... "Sakso_phone cu maykil"

Dikene batan resimler No.999... "Beyin Dedigin"

bi ben eksiktim

Eren'in "canım sıkılıyor, yapacak hiçbir şey yok burda" sızlanmalarıma verdiği cevap beni de buraya eklemek oldu, kendisinin başını şişirmem yerine içimi buraya dökmemi istedi muhtemelen. hiçbir konuda benzemediğimiz gibi benim olası postlarımın da onunkilere benzeyeceğini sanmam.

burayı kim okuyor onu da pek bilmemekle beraber okuyucuların beni de bir süre idare etmesini rica ediyorum. ben arada bir uğrarım, hayatta istikrarlı olduğum tek konu miskinlik olduğundan uğramaya da üşenirim belki. neyse bunları bilmek hayatınızda bir fark yaratmadı, susarken takip ettiğim güzel bir blogun adresini vereyim, http://meren.org/ şuraya bakarsanız bi ara, o bi fark yaratabilir.

Sevişemeyen toplum...


...içine patlar. Başkasının da içine patladığını bildiği için kendi karısını, kızını kollama ihtiyacı duyar. Kendi sapık dürtüler duyarken, başkalarınında aynı dürtüler içinde olduğunu bilir ve bundan rahatsızlık duyar. Kendi durumu onu rahatsız etmez. Başkalarının onun durumunda olması onu korkutur.


Şu fani dünyada (klişe!) zevklerin en ilahisini yaşatan, doğamızın ; yemek, içmek gibi doğal dürtülerinden olan, sevişmek nasıl olurda insan beyninde tabulaşır. İnsan nasıl tıkınmazsa, mıçmazsa sağlıksız bir mahlukat olur, sevişmekte aynı doğrultuda etkilidir insan hayatında. Fakat sevişmeyen insan bunu etkisini hissetmez (Aslında hisseder ama bu ihtiyaca yanıt vermemek, kendini tıpa ile tıkamak ona ailesi ve toplumunca normal olarak dayatılır.). Yemek yemeyince ölürüz. Evet sevişmek insanda aynı hayatilikte önem arzetmez (Klasik NTV spikeri kelimesi !) fiziksel olarak ama ruhsal olarak onu insan yapan temel ihtiyacıdır. Kanadı olupta uçmayan kuştan, sevişmeyen insanın farkı yoktur.


Bir diğer konu ise insanın çıplaklığa karşı yorumudur. Froyt abi bile der ki “Saf çıplak bir insan hiç bir canlıyı tahrik etmez. İnsanı tahrik eden kendi düşünceleridir ve eğer saf çıplaklıktan tahrik olan bir bünye varsa o bünye ruhsal açıdan sağlıksızdır.”. Bu yargından şuna varıyorum ki; aşırı çıplaklıktan tahrik oluyoruz toplumca. Çünkü çıplak insan bizde bin türlü tabunun yıkımı demek. Bizi asıl tahrik eden şey bu olsa gerek. İnsan genelde hayallerinde bile kuralları yıkacağı şeyleri düşler ve bunların arasında en büyüklerinden biri sekstir ve çıplaklıktır. Çıplaklığa maruz bir beyinde bu durumun ambelesini yaşar ve “Vay AQ!” der.


İnsanı insan yapan bir olgudan kaçmak yanlıştır. Cinsellikte bunlardan kesinlikte biridir. Toplumu sapık bir ruh halinden korumak cinselliği hor görmek değildir, onu doğamızca kabul ettirmektir. Kitapları toplatmak, siteleri kapatmak (her ne kadar İnternet sansürü için porno konusu yasaklayan beyinlerce yalandan mazeret olarak kullanılsa da maksat farklıdır!), insanları örtmek yanlıştır. Küçük çocuk bile “Şuna sakın elleme!” dediğinde, eninde sonuda tersini yapıyorsa, insan da içgüdüleri gereğince yasaklanana daha sapık bir ilgi duyar ve bu ilginin yanında yasak çiğnemenin fakındalığı da onu daha fazla dürter. Sonuç olarak daha baskıcı bir toplum içinde daha ruh hali bozuk, sapık zihinler dolaşır.


Daha fazla da yazasım var ama çok uzun olacak gibi. Eğer buraya kadar bile okumaya sabrettiysen tardire değersin. En azında benim nezihimde. Sağol Genç ! :)

13 Haziran 2011 Pazartesi

Erogol Video Sergisi 995... Pamela-Tesaduf "Pamela'nin kendi kendine hallenisi"

Şakira'nın "She Wolf" taki hallenişi gibi, dar alanda mastürbatif hareketlerde bulunan ve eli kimi zaman mahreme kaçan Pamela'ya "OLMAMIŞ" demek isterdim. Duysa oda "Çokta fifi" derdi ama neyse. Klip içinde dört dakika hallenen Pamela, belli ki ergenlere çalışmış bu klipte. Bu klibi bir kadın nasıl kendi kendine hallenir sorusuna yanıt arayan "ADAMLARA" da öneriyorum. İyi seyirler.

PAMELA - TESADUF from Pamela Spence on Vimeo.

9 Haziran 2011 Perşembe

Erogol dedikodu 999 "Kokain oncesi ve sonrasi... Amy Winehouse"



Erogol "Bunu biliyor muydunuz Aceb?" no.998 "Beyin"...

Yalanmış gençler yalanmış. Ne bilim kurgu filimlerine ilham veren, insanları hayaller kurmaya yoran, bilimdamlarına saygı duyulmasına sağlayan bir yalan. İnsan beyninin yüzde 10'unu falan değil, hiç bir miktarını kullanmıyormuş. Yok, yok buda yalan. Bugün okuduğumca, insan denen iki ayağı üzerinde en iyi dengeye sahip olma ayrıcalığına sahip tek canlı olarak eşleneklerinden ayrılan hayvan, beyninin tamamını kullanıyormuş. (Referans NTV yayınları "Beynimizi tanıyalım").

Bunu bilmek iyi midir kötü müdür bilemedim. İnsan en azından ben yüzde on kullanırken, Aynştayn %100 müş piskolojisinden kurtuluyor ve daha zeki hissediyor kendini ama beri yandan "Ulan şimdi bu yüzde on ile böyle ise %100 ile ben adamı zikerim" gazından da mahrum kalıyor. Beyininin %100 ünü kullananların, kaşıkları bükemeleri, cisimleri uçurmaları, uçmaları, kaçmaları; bu gerçek ile sadece fantastik kurgularda kalıyor. Bu kurguları geçtim, beni en büyük hayal kırıklığına, insan beyninin en büyük efor gösterdiği ortamın sıçarken olması, uğrattı. Bu nedenle, insan zıçarken okuduğunu unutmaz, değişik firiklere ulaşırmış. Sen ne hayaller kur "Ben bu beyinin %100 ile dağıtırım ortalığı" diye sonra öğren ki "Ulen dangalak sen zaten %100 ünü kullanıyorsun ve bu sana yetmiyorsa, sen harbi salaksın kaçışın yok. Haaa bi de, kafan en fazla sıçarken çalışıyor. Bunu da bil! Gaza gelme ben kaşık bükecem diye." desinler. Olmadı işte.

Erogol Video Sergisi 996...

Erogol Gunun "Bunu biliyor muydunuz Aceb?" i 999...



-> Sisme bebek Adolf Hitler icadiymis. Bunun askerleri savaslarda, elin gavuru ile o kerhanede bu kerhanede halleniyormus. Dayi "Nerde kaldi slav irki?" demis. Kizmis duruma. Sonra sarisinindan, en sisme hatunlari dizayn etmis, vermis fabrikaya "Yapin! Fricken Haaa!" diye. Fakat fabrika daha uretim asamasinda, elden gitmis. Uretim yalan olmus ama fikir yasamis ve baskasini zengin etmis. (Biraz belden asagi, Sunay Akin Modeli var ama idare edin)

Not: Bu ileti icinde "bebek" gectigi icin yayidan, hukumetin hukmunce kaldiralacaktir. Lutfen bebek kelimesi ile cosan libidolar "Adam olun ulen !"

8 Haziran 2011 Çarşamba

Erogol - Kisa bit tatil ardindan burdayiz!


Amasra, Amasra ve Amasra. Ben bu mekana bayiliyorum. Her acisinda manzara olan ve her bir zerresinden huzurbulunan bir mekan-i mursek daha yok bu cihanda. Sevgiliyle gidilesi yerler listesinde bir numarali olmali (eger ogrenciysen). Eger sapsan ve yeni sap olduysan onun derdine demlenmek icinde guzel mekan. Bir diger ozelligide, her muhabbete girdigin insanin sifati muhabbet sonunda "Abi, Abla, Teyze, Amca" kaliyor. (Bu benim yavsakligimda olabilir) Insani da kendisi gibi berrak ve temiz. Seviyorum Amasra seni...

Padisah Bile saygida kusur etmemis Amasraya bkz. Altaki alintiya.

13. yüzyılda Cenevizliler tarafından ele geçirilen Amasra'ya Fatih Sultan Mehmet 1460 yılı Ekim ayında bir sefer düzenler. Şehre hakim bir tepeye geldiğinde hayranlığını belli eden meşhur sözü eder:
« Lala, lala!, çeşm-i cihan bu m'ola" ve kaleye haber gönderir: "Bu kadar güzel bir yere zarar vererek almak istemem kalenin anahtarını bana getiriniz. »

(Daha fazla foto yu erogol filikir hesabinda bulunuz.)

1 Haziran 2011 Çarşamba

Erogol nefret listesi #1...! (kisi ve durumlar)


-> Anirarak gulen insan. (Bende kimi zaman boyle gulerim ama napalim?)
-> Dogum gununde hediye alip "Cam sakizi, coban armagini..." diye klisenin allahini kuran insan.
-> Sevmedigin hocaya da saygili olma zorunlulugu... (Bok var! Sinavindan hayatimin kaydigi, gicikmi gicik, ogretme organlari calismayan bir hocaya neden saygili duymali? O bana duymali, ona saygi duyabiliyorum diye.)
-> "Hayalindeki kisi nasil bir insan?" sorusunun sorulmasi (ozellikle konuklu televizyon programi sunucusu) ve buna "Yaaaa, canim tipi onemli degil. Insan olsun, durust olsun...." palavrasi ile gonul tavina giren yalanci kisilik.
-> Yanimdan gecerken selam verdigimde beni gormeyen ya da gormezden gelen ve beni beraber yurudugum insana komik duruma dusuren kisilik.
-> Kiz arkadasimin yaninda ben hice sayarak diyaloga giren zikko. (Olduresim geliyor ama suc AQ)
-> Ben AKP ye oy vermedim diyen 10 kisiden 5'i.
...



-> Bu yandaki resmin ne alakasi var diyen insan :)

Erogol Nesiresi....

Okullu hallettik bu yillikta. Olduk dort. Simdi gecen yazin sonundan beri bekledigim an ve yeni bir yazin basi. Okul yok artik ama boyl bos olmasida kotu yav. Yapman gereken biseyi olmayisinada bunye inanmiyor. Her gun "Ulen bugun ne yapcaktim." diye bunye ici sorgulamaya girdigimde yanit alirken okul vakti, simdi yanitsiz kalmak insani bir garip hissettiriyor. Sikayetcimiyim hayir ! Bos beles olmakta insan hakki!

Erogol Video Sergisi 996...

Dayi ugrasmis sagolsun !

Erogol Video Sergisi 997...

Yesil Cam Komikimler TOP 10!