24 Aralık 2011 Cumartesi

Dr. Kitch

Teyze Oglu 2 +13,5

Kufurden hoslasmayan izlemesin...

Teyze Oglu...

Gunun sakisi... Slipypery Slope by Esin

Erogol Haritalarla ulkeler sergisi no.2343242

Not: Gozu gormeyen uzerine tiklasin.
Sosyal Ag Kullanimi

Mutluluk derecesi
(en fazla intaharin oldugu yerin ayni zamanda en mutlu olmasi garip geldi ama)

Nukleer Santraller

Ulkelerin IQ lari...

Her yonden Gogus Buyuklukleri (Tabi kadinlarin:) 

Ve pipi boylari (Yanliz dikkat etmek lagzim. IQ haritasinda yukarlarda olan ulkeler pipi boylarinda asaginda. Buradan buyuk pipi, kucuk beyinde bulunur mu demeli? Ne demeli? )

Pirellinin Takvim Cekimleri... Adamlara Duyurulur...

Ciplakliktan rahatsiz oluyorsaniz izlemeyin... +13.7

18 Aralık 2011 Pazar

Vay be sanat, Bred Pit i gecti...


Benim blogda aylardir liderlikte bulunan Bred Pit resimli postu ilk kez gecen baska bir post oldu. Escher hakkindaki bu postu kutlar basarilarinin devamini dilerim.

(Bu arada dunyanin abazanligida goz kamastirici. En az 6 kisi, gunluk olarak,google image den bredi aratip gavur memleketlerden resmi indiriyor. Garip) SIKS PAK in gucu...

(Pipi boylari da alttan zorluyor bu arada:)

Ask Sinir Tanimaz...

15 Aralık 2011 Perşembe

13 Aralık 2011 Salı

12 Aralık 2011 Pazartesi

Ozgur muyuz la biz!

Insan hayatinca sadece istedigini yaparak yasam surebilir mi? Hayir mi? Insan ozgur degil mi yoksam? Kisitlaniyor mu len ozgurlugumuz? Kim len bu kisitlayanlar peki?

Arkadas sakal uzatiyorum, laf soylemeyen kalmadi. "Begenmezler yavrum seni boyle", "Bu ne len boyle haci gibi olmusan", "Ben opecek yanak istiyorum" gibi laflarla gelen hayatimin rol sahipleri beni cileden cikartiyor. Sakal la bu, begenmezlerse begenmesinler, cokta tin!. Su hayatta bi sakal uzatamicaksam, bir sakal yuzunden bana is verilmicekse, bir sakal yuzunden beni seven kadin olmayacaksa, "s*kerim boyle hayati!". Bu ne lan! Insan denen yari mukemmel, iki oda bir tuvalet beyinli mahlukat bu kadar mi zihni kit, deger yargilari eklim buklum.

"Amma "highone" sin" dediklerinde bana rahatsiz olmuyor olmam bundan kaynaklaniyor olsa gerek. Rahatsiz oluyorum valla insan olmaktan son donemde. Soyle harbi bir boz ayi olsam, kis uykusuna yatsam alti ay, ZORUL... ZORUL... uyusam.

Dansa Saygi....