7 Eylül 2011 Çarşamba

Iki kesiste gotu kalkan disi musteri

Bos, musait, dolu olmayan, degersiz zamanlarimda ve mekan yogun oldugunda kendimizi zengin hissettiren tekstil magazamizda calisiyorum. En son bayramdan onceki iki gunde de oradaydim. Yaradana sukur iyi is yaptik.

Bu arada bu saticilik esnasinda sinirime dokunan mal bir disi durum var. Bu kari kiz milletinin erkek satici karsisindaki haleti ruhiyesi. Hele gosterdigin ilgi ile gotu kalkan disi müşteri, cok yardimci olmaya calisinca asiliyorsun saniyor. Hic bakmazsan uzaktan yardima ihtiyaci var mi diye kesersen yine yaziyorsun sanip kendince halleniyor. Kiz kot aliyor, paca boyunu almami istiyor ve boyu Alma islemi sirasinda sanki ayak bilegi fetisiymisim muamelesi yapiyor. Hele birde yaninda genc kizi olan aile tribi var ki sormayin. Kizi genc erkek saticidan uzaktan tutmak icin bin takla atiyorlar. Kiz onlardan uzakta olsada attiklari anlik bakislar ile (saniyenin Onda biri) kizlarina "basin dertte mi?" mesaji atop kizin da belirli araliklarla gonderdigi yanitlari cozumlemeye calisiyorlar.

Buradan kendilerini dunyanin guzeli sanan musterimiz disilere ve onLarin cevresimde uydu olan aile buyuklerine iki lafim var. Aq.

Saygılar. BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder